Кои романтични филми да гледаме на 14 февруари Хубава жена Това

...
Кои романтични филми да гледаме на 14 февруари Хубава жена Това
Коментари Харесай

Най-романтичните филми

Кои сантиментални филми да гледаме на 14 февруари 

Хубава жена

Това е един от най-емблематичните филми на 90-те години на предишния век. В основните функции са Ричард Гиър и Джулия Робъртс. Любовта сред двамата герои пламва в хотел.

Три метра над небето

Уго Оливера, по прякор Аче е млад въстаник и хулиган , който се състезава с мотоциклети и живее живота си измежду девойки, алкохол и безгрижие. Той инцидентно среща ученичката от частна гимназия Баби, от относително заможно семейство и сред тях се завързва странна любовна връзка

Усещане за жена

Филмът споделя историята на примерния възпитаник Чарли Симс от елитна частна гимназия, несъзнателно заплетен в хулиганска насмешка против шефа на учебното заведение. Произхождайки от работническо семейство той би трябвало да работи през почивните дни с цел да припечели пари за джобни и коледен самолетен билет до родното място. Така Симс е нает като помощник – гледач на раздразним, пенсиониран по болест, кьорав армейски полковник (Пачино).

По другарски

В комедията Дилън /Джъстин Тимбърлейк/ и Джейми /Мила Кунис/ са прекомерно заети , с цел да си намерят сътрудници, по тази причина двамата вземат решение да са в отворена връзка, която се крепи най-вече на секс. 

Как да разкараш гаджето за 10 дни

Младата журналистка Анди взема решение да стартира връзка със инцидентен мъж, тъй като е дала обещание на основната редакторка, че ще напише публикация за всичко, което дамите НЕ би трябвало да вършат в любовта. Тя би трябвало да се държи по най-безумния и неприветлив метод с него, като крайната цел е връзката им да завърши в границите на 10 дни.

Тетрадката

Филмът е основан на романа на Никълъс Спаркс, носещ същото име. Филмът е с присъединяване на Райън Гослинг и Рейчъл Макадамс в функциите на Ноа и Али,  двойка, която се влюбва при започване на 40-те години на предишния век. Историята се споделя от възрастен мъж, в наши дни, който чете от една тетрадка на героинята на Джина Роуландс.

Предложението

Книгоиздателката Маргарет е застрашена от депортиране в Канада , тъй като визата ѝ е изтекла. За да избегне това, тя взема решение, че би трябвало да подписа мним брак с Андрю Пакстън – нейния помощник. Андрю се съгласява да взе участие, стига по-късно Маргарет да го увеличи в редактор, което е фантазията на живота му. На новообразуваната двойка ѝ се постанова да замине за Аляска, където Андрю да запознае своята „ избраница “ със фамилията си. Двамата вършат всичко по силите си да следват проекта, който са си определили, до момента в който са обкръжени от нетипичното семейство на Андрю и следени от целенасочен чиновник от емиграционните


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР